Miksi sähköpyörä on paras kulkuväline töihin?

Miksi sähköpyörä on paras kulkuväline töihin?

Sähköpyörällä töihin? Sähköpyöräily mullistaa parhaillaan työmatkailua sen monista hyödyistä johtuen. Myös yhä useampi työnantaja on valmis tarjoamaan työntekijöilleen polkupyöräedun.

Olet varmasti joskus joutunut työmatkalla ruuhkaan jumiin. Riskinä on töistä myöhästyminen tai vähintään ajan hukkaaminen hitaasti madellen. Vaihtoehtoisesti julkisella liikenteellä töihin meneminen vaatii paljon ylimääräistä aikaa aikatauluista riippuen ja samat ruuhkat koskevat yleensä julkista liikennettäkin.

Oletko miettinyt vaihtoehtona pyöräilyä? Sähköpyörän ansiosta ylämäetkään eivät enää saa hikeä pintaan, jos tarkoitus on olla puhtaan raikkaana määränpäässä työpaikalla.

Yhä useampi matkustaa työmatkan sähköpyörällä nauttien ulkoilmasta välttäen ruuhkat. Pyörälle on helpompi löytää parkkipaikka ja yhä useampi työnantaja on valmis tarjoamaan sähköpyöräedun työsuhteen mukana. Työnantajan työntekijälleen antama polkupyöräetu on verovapaata tuloa 1 200 euroon asti.

Kaiken kaikkiaan sähköpyörä on erinomainen kulkuväline töihin monista syistä. Se tarjoaa nopean ja mukavan tavan liikkua työmatkoilla, ja se voi auttaa säästämään aikaa ja rahaa verrattuna autolla ajamiseen. Sähköpyörällä voi myös vähentää päästöjä ja auttaa parantamaan ilmanlaatua. Lisäksi sähköpyörän käyttö voi parantaa fyysistä kuntoa ja mielialaa. Kaiken kaikkiaan sähköpyörä on tehokas, ympäristöystävällinen ja terveellinen kulkuväline töihin.

Meiltä on saatavilla myös leasing-vaihtoehto pyörän hankkimiseen, mikäli sellainen on tarpeen. Kysy lisää!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: