• Tarjouksessa
 • Familybike.fi TKC perhepyörä kahden lapsen kuljettamiseen
 • Pyörä soveltuu myös rahtipyöräksi vaivattomaan tavaroiden kuljettamiseen
 • Myös etukori kuuluu pyörän vakiovarusteluun
 • Shimano vaihteisto
 • Optio toiselle akulle kantaman tuplaamiseksi
 • Bafang M400 keskimoottori 80Nm väännöllä ja momenttitunnistimella
 • Tarakalle mahtuu kaksi lasta yhtä aikaa joko molemmat istuimissa tai ilman istuimia
 • Familybike TKC mitat

FamilyBike TKC sähköpyörä

4 999,90 €
FamilyBike Transport Kids and Cargo pyörä on vertaansa vailla lapsiperheille

FamilyBike TKC

4 999,90 €
Määrä:
Ilmainen toimitus
Kysy tuotteesta
Valmistetaan tilauksesta (n. 3 kk)

  Monipuoliset maksutavat

Valittavissa yleisimmät maksutavat ja osamaksu

  Kotimainen kauppa

Hyvä asiakaspalvelu

FamilyBike TKC

Pyörä, jolla korvaat auton

Pieni, mutta monipuolinen

Vaikka FamilyBike TKC pyörä on monipuolinen pitkällä tarakallaan, se on silti vielä normaalin pyörän kokoinen 192 cm pituudellaan. Uskomattomalla 200 kg kantokyvyllä pyörä korvaa jopa perheen auton. Sen avulla kuljetat yhtä aikaa kahta lasta ja ostoksia. Valmius kahdelle akulle takaa, että voit tarvittaessa ajaa kaikki päivän ajot pyörällä. Taittuvan ohjaustangon ansiosta voit ottaa pyörän mukaasi farmariauton perään tai säästää säilytystilassa.
Familybike TKC monipuolisuus


250W

Bafang M400 keskimoottori 80Nm väännöllä, max nopeus 25 km/h

200 kg

Maksimaalinen kantokyky

600 Wh

Akku ja mahdollisuus toiselle

Jarrut

Tektro hydrauliset levyjarrut

Valot

LED etuvalo ja takavalo jarruindikaattorilla

Renkaat

20" x 3" CST renkaat

Kattava varustelu

Familybike TKC pyörä toimitetaan todella kattavalla varustelulla. Olemme varustelleet pyörän siten, että päästäksesi liikkeelle jopa kahden lapsen kanssa, sinun ei tarvitse ostaa mitään sen lisäksi. Pyörän mukana toimitetaan mm. seuraavat varusteet:

 • Etu- ja takavalot
 • Etukori
 • Etu- ja takarenkaan lokasuojat
 • Ketjunsuoja
 • Pyörän soittokello
 • Tuplajalas
 • Tavaratelineen pehmusteet
 • Tavaratelineen turvakaari
 • Tavaratelineen matkustajan jalkatuki
Familybike TKC vakiovarusteet
Familybike TKC sopii useimmille kuljettajille

Sopii useimmille kuljettajille

FamilyBike TKC sopii 160 - 190 cm (jopa 150 - 195 cm) pitkille kuljettajille. Sekä penkin että ohjaustangon korkeutta säädetään pikalukitusten avulla nopeasti, joten voit jakaa pyörän perheen kesken kaikille käyttäjille sopivaksi. Korkea ohjaustanko antaa mukavan rennon mummopyörämäisen ajoasennon.

Valmis kuljettamaan tavaraa

Pitkäperäpyörän monipuolisuuden ansiosta voit kuljettaa tavaratelineessä normaalia enemmän tavaroita. Tämän tavarapyörän korkea turvakaari pitkässä tavaratelineessä mahdollistaa isojen laatikoiden kuljettamisen ja etukoriin mahtuu lisäksi pienemmät kantamukset. Se minkä kuljettaminen vaati ennen auton, voi nyt onnistua pyörällä. Voit nauttia esim. telttaretkistä tällä pyörällä aivan uudella tavalla. Pyörämme haastaa Tern GSD pitkäperäpyörän ominaisuuksillaan, mutta hintaan kuuluva kattava varustelumme takaa sen, että et tarvitse kalliita lisävarusteita aloittaaksesi lasten tai tavaran kuljettamisen heti vastaanotettuasi pyörän. Painavien kuormien kuljettaminen sähköpyörällä vaatii paljon moottorilta, jolloin moottorin ylikuumeneminen voi muodostua ongelmaksi. FamilyBike TKC pyörän moottori toimii 48V järjestelmällä, jolloin se vaatii vähemmän virtaa (ampeereja) tuottaakseen saman määrän tehoa kuin halvemmat 36V järjestelmät. Tästä seuraa alhaisempi lämmön muodostuminen, mikä lisää moottorin tehokkuutta ja luotettavuutta. Lue lisää 48V järjestelmän eduista täällä.
Familybike TKC perhepyörä

Perheen kuljettamiseen

Mukana tulevien varusteiden kanssa kuljetat lapsia tällä lastenkuljetuspyörällä helposti ja turvallisesti. Pyörämme toimitetaan tarakan turvakaaren, tarakan jalkatukien ja tarakan pehmusteiden kanssa, joten vanhemmat lapset voivat hypätä heti kyytiin nauttimaan matkasta. Pienemmille lapsille myydään erikseen pyörään sopivia turvaistuimia. Voit esimerkiksi kuljettaa kahta pientä lasta Thule Yepp Maxi -lastenistuimilla. Myös etukori kuuluu vakiovarustukseen, jotta lasten lisäksi voit ottaa mukaasi repun, eväät tai kauppapussin. Pyörän maksimikantokyky on hulppeat 200 kg. Tämän ansiosta kuljetat oman painosi lisäksi jopa kahta lasta pyörän kyydissä. Tarakan jalkatuet antavat isommille lapsille mukavuutta matkoille samalla kun turvakaari pitää lapset kyydissä ja antaa käsille tuen. Istuinten pehmusteet tuovat mukavuutta ja pienemmät lapset istuvat Thule Yepp Maxi –turvaistuimessa (myydään erikseen). Vielä isompi perhe voi tarvittaessa kiinnittää pyöräkärryn perään.
Familybike TKC lastenistuimella

Edistyksellistä tekniikkaa

Familybike TKC keskimoottori

Moottori

Valitsimme moottoriksi huippusuorituskykyä tarjoavan Bafang M400 (G330.250.C) keskimoottorin. 250W teho antaa erittäin hyvän 80Nm väännön, mikä ei onnistuisi edullisemmilla taka- tai etunapamoottoreilla. 250W moottori sähköpyörässä ei vaadi liikennevakuutusta vaan pyörällä saa ajaa kuin millä tahansa muulla polkupyörällä liikenteessä. Moottorin avustus päättyy, kun nopeus saavuttaa 25 km/h. Moottorissa on sisäänrakennettu nopeuden ja väännön tunnistin. Se tarkoittaa, että moottori tunnistaa, mitä kovempaa poljet polkimia ja avustaa sinua sitä enemmän. Näin ollen jopa ylämäet tuntuvat miellyttäviltä polkea. Avustostaso on valittavissa väliltä 1-5.
Familybike TKC tupla-akuilla

Valmius kahdelle akulle

Pyörä toimitetaan yhdellä ison 600 Wh kapasiteetin akulla, mutta siinä on valmius toiselle akulle. Tarvittaessa voit ostaa toisen akun ja kiinnittää sen pyörässä valmiina olevaan telakkaan. Yhdellä akulla pyörän kantama on jopa 60 km riippuen ajotyylistä, mutta kahdella akulla nostat kantaman jopa 120 kilometriin. Näin ollen voit ajaa kaikki päivän ajot ilman huolta siitä, että akku loppuu kesken. Molempia akkuja voidaan ladata yhtä aikaa ja ajaessa pyörä käyttää molempia akkuja yhtä aikaa. Tämä on kätevää, koska tällöin et edes huomaa käytön aikana, että pyörässä on kaksi akkua.
Familybike TKC jarruvalo

Valot

Sekä etu- että takavalo ottavat virtansa pyörän akustosta. Napin painalluksella sytytät molemmat valot, kun niitä tarvitset. Takavalossa on sisäänrakennettu jarruvalo, mikä tarkoittaa, että takavalo tehostuu, kun painat jarrua. Näin ollen muut huomaavat sinut ja tietävät väistää, mikäli jarrutat. Sekä etu että takavalo ovat pyörissä pakollisia varusteita, mikäli ajetaan hämärällä tai kun näkyvyys on sään tai muun syyn vuoksi huono.

Turvallisuus edellä

Familybike TKC alumiiniseosrunko

Runko

Voimakas alumiiniseoksesta valmistettu runko erityisvahvalla tavaratelineellä tekee ajamisesta miellyttävää ja turvallista. Alumiiniseos painaa jopa 50 % terästä vähemmän ja antaa suojaa ruostumista vastaan. Easy-step runko tekee liikkeelle lähtemisestä helppoa. Pikalukituksella säädettävät ohjaustanko ja penkki antavat koko perheelle mahdollisuuden käyttää samaa pyörää. Pyörän hyvän suunnittelun ansiosta painopiste on alhaalla. Matala painopiste helpottaa pyörän hallintaa kevyemmille kuljettajille, vaikka kyydissä olisi paljon kuljetettavaa. Matala step-thru runko tekee pyörän selkään ja pois nousemisen turvalliseksi ja helpoksi. Pysähdyttäessä jalkasi ylettyvät helposti maahan ja tuplajalas pitää pyörän pystyssä, kun autat lapsesi kyytiin.
Familybike TKC renkaat

Renkaat

Koska kuljetat ja kuljetamme rakkaimpiamme pyörällä, kiinnitimme erityistä huolta renkaisiin. 20” x 3” renkaat ovat tavallisia pyöränrenkaita paksummat, mutta eivät yhtä paksuja kuin fat bike -pyörissä. Tavallista paksummat renkaat valittiin erityisesti Suomen loskaisia olosuhteita varten. Mitä paksummat renkaat, sitä miellyttävämpää ja turvallisempaa ajaminen on jäästä railoutuneissa tai loskan peittämillä pyöräteillä. Pienet renkaat ovat vahvat isojen taakkojenkin alla ja mahdollistavat matalan painopisteen sekä matalan tarakan. Näin ollen lasten on helppo kiivetä tai tulla nostetuksi pyörän kyytiin. Paksut renkaat tasoittavat ajon aikana tien kuoppia antaen mukavuutta matkantekoon.
FamilyBike TKC jarrut

Jarrut

Koska pyörällä voidaan kuljettaa painavia kuormia ja tärkeimpiä ihmisiä, panostimme jarruihin. Emme tyytyneet V-jarruihin tai edes levyjarruihin vaan valitsimme Tektro E350 hydrauliset levyjarrut, mitkä antavat tarvittaessa voimakkaan jarrutustehon. Hydrauliset levyjarrut vaativat myös vähemmän säätöä kuin V- tai levyjarrut. Jarruja käyttäessäsi moottori sammuu automaattisesti. Turvallisuuden lisäämiseksi pyörässä on etu- ja takavalot, polkimien heijastimet ja renkaiden heijastimet. Näin ollen näyt joka suuntaan. Myös pyörän soittokello toimitetaan pyörän mukana. Varkauden estoa varten pyörässä on lukko, mutta sen lisäksi pyörä on hyvä lukita aina johonkin kiinteään pisteeseen kiinni estämään nosto.
Familybike TKC rahtipyörä

Koeajajien kokemuksia

Nopeutti meidän arkea kun päiväkodista lasten hakemiseksi ei tarvitse kiinnittää pyöräkärryä. Lapset tulevat innoissaan "mopopyörän" kyytiin.Katri R.
Tehoa tuntuu riittävän ylämäissäkin, vaikka kyydissä olisi poika ja harrastusvälineet.Juha J.
Tykkään, että pyörän hintaan kuuluu etukori ja tarakan turvakaari ja jopa lukko valmiiksi asennettuna. Toisella akulla pääsee tarvittaessa pidemmänkin matkan.Milla P.
Ei tuotearvioita
+

Moottori

Bafang M400 (G330.250.C), 80 Nm, PAS 1-5, keskimoottori

Akku

48V, 12,5 Ah (600 Wh) Lithium LG kennot, 800 lataussykliä

Valmius toiselle akulle

Kantama

60 km yhdellä akulla tai 120 km kahdella akulla

Ohjain

48V, 250W

Laturi

48V, 2A

Näyttö

LCD-näyttö, jossa akun varaustaso, nopeus (km/h), matkamittari (km), avustuksen taso (1-5)

Nopeus

Maksiminopeus 25 km/h

Valot

LED-etuvalo ja LED-takavalo, mikä kirkastuu jarruttaessa

Valot toimivat akun virralla ja voidaan kytkeä päälle tai pois päältä

Johdotus

Sateenkestävät liitännät ja johtosarjat

+

Jarrut

Tektro E350 hydrauliset levyjarrut edessä ja takana

Jarruja käytettäessä moottori lakkaa automaattisesti työntämästä

Vaihteet

Shimano Tourney 7-vaihdetta

Lokasuojat

Edessä ja takana

Runko

6061 alumiiniseos

Jalas

Tuplajalas

Polkimet

Alumiiniseos, heijastimet edessä ja takana

Lastaus

Erityispitkä tavarateline takana ja etukori edessä

Istuin

Pehmeä istuin, korkeuden säätö pikalukituksella. Satulatolpan halkaisija 27,2 mm.

Renkaat

CST 20" x 3"

+

Akku

1 vuosi

Moottori

1 vuosi

Ohjain

1 vuosi

Runko

3 vuotta

Muut osat

1 vuosi

Takuu

Takuu ei kata kulutusosien (ketjut, rattaat, jarrupalat jne.) normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Write a review

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: